Мартеници Мики Маус – микс

Код на продукта: 302059

Мартеници Мики Маус – микс

Размер на фигурата от 3 до 4 см.

Поставени на картон десет броя различни фигурки.

Опаковани в целофаново пликче.

5.00 лв.