Мартеници 10 различни фигурки на зелен картон

Код на продукта: 302051

Мартеници 10 различни фигурки на зелен картон с размер на фигурките от 3 до 4 см.

Поставени на картон десет броя различни фигурки.

Опаковани в целофаново пликче.

5.00 лв.